Att komma in i att ha en hobby

Hej alla underbara.
Ni som följt med mig här en stund vet kanske att jag blev helt förälskad i sminkproduker för något år sedan och köpte på mig en hel del fint. Tyvärr tappade jag lusten att sminka mig mer än concealer och ögonbryn typ när jag började jobba inom skolan. Nu har jag tyvärr inte det jobbet kvar längre utan är arbetssökande. Men nu börjar mitt intresse väckas till liv igen. 

Jag kör på en hel bas och endast det då jag fortfarande har svårt att få till min ögonsminkning som jag vill då jag har hooded eyes vilket innebär att mitt ögonlock hänger ner lite. Det gör att jag tycker att det mesta i ögonskugge-vägen inte blir snyggt på mig. Men jag tycker att det är jättekul att jag känner att det är kul att sminka mig igen 🙂
Är ni sugna på att se hur jag förvarar mitt smink och vad jag har?

Sen har jag även fått en ny "hobby" och det är doftljus. Inte heller den billigaste hobbyn om man tänker att man köper ett stort ljus som man gillar för 330kr. Men jag tycker att det är så mysigt leta reda på ett ljus som man verkligen fastnar för och njuter av att tända. Jag är helt fast i Yankee Candle just nu och skulle kunna göra inlägg där jag pratar mer om det ifall ni skulle vara intresserade?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling