Fix inför helgens utflykt

Hej vänner. 
Idag är det en massa saker som måste fixas här hemma då vi i helgen ska ut på en utflykt. Ni som följer mig på Instagram (LiselotteRojeras) vet redan vart vi ska. Vi ska nämligen iväg till Kolmården under lördag och söndag. 

Det här är det tredje året i rad som vi åker iväg med barnen för att mysa borta på Kolmården och det andra året vi sover borta för att köra en två dagars för att verkligen kunna ha drt skönt och inte stressa. I år kommer vi dock inte bo på Vildmarkshotellet sim förra året utan i år blir det på hotell best western princess hotell i Norrköping. Dom har samarbete ihop med Kolmården så man kan boka in paket precis som på Vildmarkshotellet. 

Så nu håller jag på att kokat ägg och steker pannkakor till frukost och lunch för morgondagen där borta. Barnen älskar ju pannkakor och visst finns det ju att köpa på tex bamses värld men vi kände att vi tar med egna för att spara in på en lunch plus att det blir en liten picknick för barnen som dom ser fram emot. 

Så idag ska det plockas undan och städas här hemma så hi har det rent och fint nät vi kommer hem sen. Och sen ska det såklart packad lite med. Men det kommer ju gå rätt så fort att fixa allt.

Så i helgen kommer nog min Instagram bli fullproppad utav kort ifrån Kolmården och jag hoppas få in några kort här med =) 
 
Lite bilder ifrån förra årets besök

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling