Kolmården 14-15/6 -2014

Hej vänner
Ja, äntligen har jag fått ordning på datorn så nu får jag bjuda på vår vistelse på Kolmårdens djurpark.
 Vi åkte iväg tidigt på morgonen den 14/6 men fick direkt problem då bilen inte riktigt ville sammarbeta. Men efter lite kärlek mm så for vi äntligen iväg mot vår destination. I år skulle vi inte bo på vildmarkshotellet då det tyvärr var fullbokat men istället bokade vi en liknande deal med två dagars inträder och en natts boende på Best Western Princess hotel inne i Norrköping. Ett superfint hotell och priset för samma deal blev faktiskt 1600 kr billigare än om vi hade bott på vildmarkshotellet. Inte illa för en småbarnsfamilj =)
 
Nu åkte vi ju iväg en helg denna gång och det märktes verkligen då det ver fullt med folk då vi åkte en vardag under lågsäsong. Och det märktes väl på tex trängseln. Fy vad vissa beter sig när det kommer till dessa saker. Barnen vet ju inte bättre än vad dom blir lärda men herregud, vuxna människor som tränger sig förbi både vuxna och barn. Skärp er! Men annars var vistelsen som sagt underbar och så var vädret. En helt underbar minisemester helt enkelt =)
 
Kör på med en bildbomb och låter dom flesta bilderna tala för sig själva
 
 
Bamse och hans vänner firade bamses födelsedag när vi var där och Léone var den av barnen som vågade sig på att kramas med alla figurerna =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen blev det även lite lek på kulmården
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En tur med safarin
 
 
 
 
Och såklart besökte vi även tropicarium med
 
 
 
 
Som sagt, vi hade två helt fantastiska dagar på Kolmåden och ser redan fram emot nästa års besök =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling