Äntligen bättre

Hej underbar
Ja, äntligen känns allt bättre och inte alls lika tungt med att vi tyvärr fick MA(missed abortion). Visst är det ett otroligt jobbigt besked men det finns tyvärr inget vi kunde göra för barnet var ju redan borta. Så just nu går jag på tabletter för att framkalla ett missfall för att få ut dom sista resterna av denna graviditet och på tisdag ska vi tillbaka för att se om detta hänt. 

Vi hade ju ett missfall i v.7 för 2 år sedan men detta kunde vi ju konstatera hemma och behövde inte åka in. Men denna gång växte hinndäcken i den takt den skulle och lurade kroppen att tro att allt var som det skulle. Vilket var mycket jobbigare då vi äntligen trodde att vi gått förbi den tid som flest missfall inträffar i. Tyvärr kunde dom inte helt säga vilken vecka barnet dog i eftersom det förmodligen hade tillbakabildat sig lite med.

Men tack vare alla underbara nära och kära som denna gång fanns där och stöttade oss kunde vi läka mycket fortare och allt känns helt okej med tanke på omständigheterna. Och att våra tre underbara barn finns här hos oss och mår bra gör en stor skillnad med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling