Tre gånger lycka'

Hej mina underbara

Ja här hemma har vi det jättebra. Just nu ligger lillkillen och sover lite på mitt bröst medan tjejerna leker för fullt. Tänk att lilla jag kan få dessa underbara barn! Lyckan är verkligen helt fantastisk.

Natten var lite knorrig med en liten kille som inte visste vad han ville riktigt och små vaknade fram till 3 inatt. Tur att hans systrar tog sovmorgon så man fick sova gott i ett par timmar ändå. Och oj vad skönt det är att sova i sin egna säng!

Ska försöka sätta mig ner vid datorn senare och skriva lite där och även lägga ut lite bilder från förlossningen mm men här kommer ett par kort på mina underbaringar.


Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Åå, mys! Blir så avundsjuk!!
Ser fram emot att få höra mer om förlossningen!

Kram

2012-09-29 @ 16:29:44
Postat av: madeleine

Gud så liten och fin! Nästan så man saknar första tiden redan fast Jesper bara är 12 veckor :) Ska försöka åka till våla inom en snar framtid, kommer förbi en stund då! Kram

Svar: Ja, man brukar ju glömma hur små dom är rätt så fort. Man tycker att dom är jättesmå tills man träffar en som är mindre, då blir ens egna barn jättestora på ett par sekunder. Léone blev ju hur stor som helst.
Kram
Liselotte

2012-09-30 @ 01:20:32
Postat av: Emelie

Åh så mysigt :) skulle vara kul och höra en förlossnings berättelse :)

2012-09-30 @ 19:37:22

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling