Magen i vecka 28

Hej mina fina
Vilket väder vi haft här hemma idag. Har regnat ena sekunden och sol den andra vilket resulterat i åska hela dagen. Och det var inget höjdar väder att knäppa magbilder i då så det fick vänta till nu. Men ljuset blev inte som jag hade velat så jag bjuder på svartvita bilder på William magen och sopm ni säkert märkt nu har jag en svaghet för svartvita bilder =)
Underbara STORA magen. Jösses, vad den växer. Ja, magen iaf. För BM besöket idag sa ju att jag fortfarande har 4 kg kvar till inskrivningsvikten och det går sakta upp till det. Sf-måttet ligger på 26 just nu och jag ligger på den understa kurvan där vilket jag alltid gjort med mina barn. Hjärtljudet tickade på i 140 slag/minuten och allt såg fint ut. För mig är det ju inte fullt lika kul, halsbränna och stura uppstötningar berättade jag ju om igår men jag har ju även lätt foglossning som visar sig mest under mina arbetspass. Så imorgon när det är dags att jobba ska jag kolla om vi kan korta ner mina pass lite för att underlätta foglossningen. För jag vill ju gärna jobba på till mitten av nästa månad som det är sagt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

usch, halsbränna har jag haft hela tiden också... skit drygt :/ klarat mig ifrån foglossning ända tills vecka 34 - då kom den och satte sig i ljumskarna.. hua! hoppas du mår bra iallafall trots detta :-)

2012-07-12 @ 19:59:15
URL: http://ulrika-p.blogspot.com
Postat av: ullis

oj, glömde att skriva att det var ifrån mig, Ullis ;-)

2012-07-12 @ 20:00:13
Postat av: Hanna Karlsson

Fina magen! fy för halsbränna.

2012-07-13 @ 18:47:35
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling