Stora tjejerna

Hej alla mina fina

Hann inte riktigt blogga tidigare då det har varit full fart hela dagen. Men jag hann ju iaf följa med på BVC besöket. Och oj vad båda våra tjejer har växt. Först var det ju läkarkoll för Léone och när hon var klar kollade vi hur Lilly växt det senaste halvåret. För er som inte varit med så länge kan jag berätta att sist vi var på koll med henne fick vi höra att hon inte riktigt går upp eller växer som hon ska så det skulle bli en extra koll runt den här tiden igen. Och hon är fortfarande lite liten för sin ålder men har ökat fint i både vikt och längd vilket var underbart att se.

Ja hur var det nu med tillväxten på dom nu då? Jo, Lilly hade ökat 1 kg på dessa 6 månader och är nu 89 cm lång och väger 12,5 kg. Min lilla fis börjar bli stor nu. Ja sen kommer vi till tungviktaren här hemma. Léone hade gått upp 1,1 kg på dessa 2 månader och väger nu 10195 g och är 75 cm lång. Min lilla bus växer så det knakar. Den storleken hon har nu är på ett ungefär den storasyster hade vid 18 månader.

Enligt kurvorna ligger dom båda fint på lika höjd med vikt och längd men Lilly ligger ett hack under båda "Svensson kurvorna" medan Léone ligger ett hack över dom. Tänk så lika men ändå olika det kan vara.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Härligt att de växer. :-)

2011-10-09 @ 14:24:58
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling