Oj vilken måndag

Hej mina underbara

Ja idag har jag och Léone varit inne den mesta av tiden själva då resten av ligan har varit ute i rusket och kapat ved inför vinterna. Men jag och lillan höll oss inne då vi kände att vi inte skulle göera så mycket nytta. Så denn adagen har spenderats i sittande läga i soffan med pluttmys =)

Så denna dag har jag inte sett min make och älsta dotter md än när det har varit toabesök faktiskt. Och nu sitter jag här barnlös då jag tog och badade lillfisen efter kvällsmaten och nu sover hon så gott efter lite massage då hon blev insmord efter sittt bad. Oj vad hon njöt kan jag även tilläggad =) Är ett bra tag sen vi körde massage på henne eller Lilly då våra rutiner kom avsig rätt så ordentligt vid flytten men detta kommer verkligen bli en vana igen då det märktes att det var omtyckt.

Hur gör ni vid badning? Badar ni lite när som helst eller bara en viss tid på dygnet? Smörjer ni in barnen efter?

Vi badar bara på kvällen och har gjort det sen Lilly var runt 4 månader. I början blev det lite till och från då det var en sån himla varm sommar då Lilly föddes så hon behövde svalkas mest hela tiden i badet. Ochsmörja, ja det har varit till och från med et kan jag säga. Försöker vara duktig men helt ärligt glöms det bort rätt ofta tyvärr. Men barnen verkar inte lida då dom är otroligt mjuka i hyn båda två.

Sen fickjag även lite jobbsamtal idag så imorgon, på onsdag och på lördag blir det jobb för min del. Och på lunchen på onsdag blir det BVC besök med. Så kul det ska bli att se hur stor tjejen blivit nu =) Härligt med extra pengar kan jag lova då vi ska flytta så fort fd hyresgästen har försvunnit och vi fixat allt han förstört. men vi hoppas vara helt i ordning till slutet på denna månad iaf =)

Nej, nu blir det nog en dusch innan klockan blir allt för mycket.Kommentarer
Postat av: i min lilla lilla värld

Härligt med lite jobb =)

2011-10-04 @ 12:52:49
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling