Lugn söndag

Hej mina fina
Ja herregud vilken dag det var igår. Var inte så många som kom men vad gör det? Huvudsaken man är lycklig med dom som är runt om en.

Jaha, vad ska vi börja med? Vad jag fick kanske? ja, eftersom jag hatar att öppna paket så hade jag inte önskat mig någonting men 2 paket fick jag ju iaf =) Ett av mina föräldrar och ett av maken med föräldrar. Av mina fick jag en sån där hackmaskin som coop haft i sina reklamer just denna vecka och av maken blev det en underbar STOR maskroslampa från IKEA. Har velat haft den sen den kom vilket är längesen nu men jag har aldrig haft hjärtat att köpa en lampa för 800 kr faktiskt. Men nu har jag äntlingen fått en! Love it!

Tårtorna var ju så goda och dom gick åt med vilket är härligt. Orkar inte ha en massa tårta till övers heller men är otroligt duktig att göra för mycket av det goda =) Men nu är det inte mycket kvar av den ena smörgåstårtan så jag är nöjd!

Här kom vi på mitt i fikat att knäppa lite kort på det goda =)

Mina två små älsklingar i sina fina bambi klänningar ifrån H&M. Så fina!

Skulle be maken knäppa kort på mig emd men det glömdes så klart bort. Men jag tog en lite snabbt imorse men ja, den blev väl inge bra men det bjuder jag på =)

Jeans och linne H&M, blus och sjal från Kappahl. Då håret stod åt alla håll och jag var osminkad så det fick bli en sån här bild.
image description
Tack alla för att ni förgyller min vardag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling