Äntligen internet!

Hej mina fina
Ja nnu har vi äntligen fått tillbaka vårat internet. Var något som var trasigt inne i en central men dom kom hit igåroch fixade det. Härligt!

Ja nu hatr vi börjat komma till rätta här hemma känner jag. Men oj vad med kartonger man har står med saker. Men igår körde vi på så mycket det bara gick och nu börjar allt ta plats här i huset. Känns sinnes att vi hade våra saker här för 2 år sen och nu är vi tillbaka. Men det känns super. Här ju även fixat till en hel del som behövdes i inrednings syfte men än har vi lite kvar. Ska bland annat ska vi sätta upp lite hela och rena tapetvåder i tjejernas rum och även en bård och sen ska det även  bygga för en vägg som sedan måste tapetseras och sen behöver vi tapetsera om ett till rum här nere som ska bli grovhall eller vad man ska säga. Min dröm just nu för det rummet är ju en tvättstuga men vi får se hur dte blir. Är inte så superkul att behöva gå ner i kälaren varje gång det ska tvättas när man har 2 barn känner jag.

Har knäppt en massa bilder på hur huset ser ut men i all denna röra hittar jag inte kamerakabeln så det får tyvärr vänta ett tag.

Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Ååå dom bilderna vill jag se! :)

2011-10-29 @ 14:38:23
URL: http://annacondas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling