Adventskalendern klar!

Hej mina fina
Dom senaste dagarna har jag haft ett litet projekt här hemma och det har nämligen varit den underbara adventskalendern vi fick utav Panduro Hobby tidigare i år. Den är helt perfekt i mina ögon då den är stor och fin och att det finns plats för en massa paket till fler än 1 barn på den.

(klicka på bilden för att komma till den inne hos Panduro)

Jag har gjort den lite annorlunda då jag tyckte att den blev bättre för mig/oss. På panduros beskrivning ahr dom sytt fast alla nummerna som små fickor medans jag har limmat fast dom och sedan sytt fast små ringar att hänga paketen i. på det visat kan jag få plast med 2 paket på varje lucka och sen kan jag ju även sy fast flara ringar om familjen skulle bli större någongång =) Sen har jag även satt lucka 24 högt upp medasn dom hade satt lucka 1 längst upp. Men det är väl en smaksak skulle jag gissa =)

och om ni tycker att den ser stor ut så ser ni helt rätt. Denna lilla rackare är 1 cm kortare än lilla mig, 165 cm för att vara mer exakt. Ja, helt underbar är allt jag har att säga om denna kalender. Så imorgonbitti kommer denna fina tomte vara full av paket som väntar på att öppnas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling