Välkommen mars


Hejsan.
Ja nu har vi gått in i mars månad & nu hoppas vi på att våran kanckar på dörren så vi slipper all denna snö för oj vad less jag är på den nu. Något som känns helt sjukt är att det var denna månad för ett år sedan vi fick veta att våran lilltjej låg i magen. En fantastisk sak det där, att sitta & vänta i 3 minuter för att se om man har ett litet liv i sig.

Här börjar vi månaden med ett litet ordspråk som jag verkligen älskar. Det är verkligen så man måste se på livet varje dag. Nu har ju jag & V ett helt underbart liv där vi älskar varandra så otroligt mycket. Och vi blev ju tillsammans så tidigt i vårat liv att vi inte hade hunnit fara runt mellan olika partner så vi behöver ju inte heller oroa oss för att få redan på något jobbigt om den andra. Men det här ordspråket är verkligen guld värt då det livet enligt mig. Det händer ju alltid något där man måste försöka ta in saker för att sedan radera detta ur sitt minne. För man ska verkligen inte hänga upp sig på saker även om man blivit sårad.

Och jag är verkligen en sån där person som måste få ur mig vad jag känner & tycker innan jag kan få ur saker ur mitt system. Men det är inte alltid jag gör det då jag vet att vissa tar illa upp över att jag är ärlig vilket är jobbigt. Har tyvärr förlorat en hel del vänner genom åren pga min uppriktighet. Men om man skulle börja ta upp vännskapen med någon som detta hänt med skulle jag inte längre tänka på det som hänt för det är glömt & förlåtet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling