I´m back =)

Hej
Ätligen är internet problemet fixa. Det var tele2 som hade ändrat en sak utan att meddela men nu är man tillbaka =) 

Idag har vi tjejer här hemma bara tagit det lugnt. Lilly har kört igenom flera pippi & även ett emil & då har vi myst en massa =) Är verkligen helt underbart att sitta där & bara gosa med henne. Är så otroligt lycklig över att få vara hennes mamma. Och såklart lilla Léones med, finns inget bätre i livet än att vara deras mamma♥ Även om lillfian har en jobbig period just nu. Men vi hoppas få rätsida på det snart. Hjälper inte våra försök blir det till att flytta ut henne i hallen men vi ger det som sagt ett par veckor till.

Jag önskar bara att V skulle få ett heltidsjobb så vi skulle kunna flytta tillbaka till vårat älskade hus igen då båda barnen skulle kunna få ett varsitt underbart rum med massa plats att leka på. Visst skulle det funka att flytta tillbaka nu med men det som krånglar är uppvärmingen vintertid. Vi har en vedpanna + öppna spisar men då vi inte fixade så att all ved var torr sist så fick vi sätta igång eluppvärming & så rika är vi inte så det funkar. Men vi får se hur det bir fram mot sommaren. Hoppas! Visst är det helt underbart att bo mitt i samhället men det är ju inte vårat hus & allt känns så opersonligt. Det optimala skulle vara om någon nära vän skulle flytta in os oss i en egen lägenhet då vi känner att vi inte behöver hela huset själva. Det var nämligen 2 lägenheter från början.Men vi får helt enkelt se vart framtiden tar oss =)

Nej nu är det nog tur att lillan vaknade annars hade jag nog babblat på om detta länge till =)


Kommentarer
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Härligt att du är "tillbaka"! :)Att förnya emellanåt är nästan ett måste för mig! Det är ju så kul! :) Mannen förstår dock inte alltid grejen..haha!MEn dåså då är det bara å boka tid! :)Den kostade 600 .- Inte så farligt..Hojtar såklart till när bild finns! Tänkte han skulle ha heldressen i morgon! :)Stor kram å nattinatti!

2011-03-17 @ 22:00:49
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Tele2

Hej Liselotte,Vi på Tele2 vill bara beklaga om vi missat att meddelat dig om ändringen på ditt abonnemang. Vi är glada att läsa attt allt fungerar bra för dig igen.Med vänliga hälsningarMichaela Lindell, Tele2.

2011-03-23 @ 14:08:25

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling