Tisdag

Hej
Idag är det ju tisdag & denna dag var det ju dags för mig att sätta sig bakom kassan på konsum här hemma. Trodde att det skulle ta lång tid innan jag skulle få in tekniken & så men det gick jättebra från start tyckte jag. Var superkul med så vi hoppas på att jag kan få något vikariat där snart då. Ska tillbaka dit någon mera dag för att testa lite till. Dom ville att jag skulle testa flera gånger & korta stunder så jag kan ta in allt utan att få hjärnsmälta.

Snart ska vi bege oss mot Uppsala för att besöka svärmor som ligger inne på sjukhuset för lite prover mm. Sen fick jag även ett sms om att mina glasögen är färdiga så vi får se om vi passar på att hämta ut dom idag eller om V hämtar dom på fredag. Kan säga att dom nog hade behövt idag när jag satt i 2 timmar på komsum för oj vad mina ögom var trötta. Och nu med för den delar. Kan alltså inte skriva ett helt inlägg utan att ögonen blir trötta & onda. Oj vad skönt det kommer blir när dom sitter på min näsa =)

 
Här kommer en liten gårdagens. Ursäkta röran måste jag först säga men så här fint blir det är Lilly är i farten =)
Blus & skinnbyxor kommer från H&M. Skorna blev det tyvärr ingen bra bild på men dom kommer ifrån wildflower by Kenza. Love them!Här är en närbild på dom från hemsidan:

Brilliant heter dom & finns bla att köpa på ellos


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling