Söndag

Hej
Idag var det jobba som stod på agendan. Så underbart kul att få jobba med något man gillar! Och vilken ruch det var idag. Tyckte det var en hel del folk igår men idag. Oj oj oj. Det är nämligen så att vi haft utförsäljning & det var 40% på allt igår & 50% idag. Så folk var ju som galna haha. Var en hel del att göra hela tiden när vi hade öppet så det var underbart. Efter stängningstid så hjälpte jag till att köra ut ett bud med blommor då chefen inte riktigt visste vart han skulle men det gjorde ju jag då det var min gamla arbettsplats =)

När jag kom hem började hjärnan varva ner & jag totaldäckade på soffan ett litet tag. Sen blev det lite tacos till middag. Och nu sitter vi här hemma & väntar på att solsidan snart ska börja.

I veckan som kommer är det rätt så lungt på agendan. På onsdags morgonen ska jag iväg till konsum för att öva vid kassan lite till & vid 11 är det läkarkoll för den lilla tjejen. Och på söndag är det ett dop för mitt kusinbarn vilket ska bli superkul. Annars får vi se om det blir till att jobba lite till på stenborgs (blomsteraffären) eller om det blir en lugn jobbvecka. Hoppas iaf på ett besök till Uppsala då vi behöver fixa lite till dopet & även köpa hem lite storpack från Willys =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling