Godmorgon världen

Hej
Här började våran morgon vid 7 då Lilly & Léone vaknade nästan samtidigt. Helt sjukt att dom är rätt så synkade när det gäller att vakna på morgonen. Har varit så sen ett par veckor tillbaka & jag fattar inte hur det går till riktigt då det är ett x antal meter mellan våra rum. Och Léone ligger ju mest & ler så det är ju inte för att hon skriker eller så som gör att Lilly vaknar. Måste helt enklet vara syskonkärlek♥

Såg nu när jag jag skulle skriva lite här att min mms bloggnig från igår inte kommit fram. Förstår inte varför det blir så ibland men det är ju som det är. Var iaf en bild på när Lilly när hon vispar muffins smet & sen stod det ju såklart att vi bakade lite =)

Ja nu är det ju en del att blogga om eftersom jag varit så dålig på det dom senaste dagarna. Så vi kör väl på dag för dag helt enkelt.

Tisdag: Denna dag var det ju då jag jobbade på blomsterbutiken här bredvid. Började vid 10 tiden & fick först lär mig kassan lite inför helgens rea. Sen vart det lite plock med krukor & kolla upp så att allt var prismärkt. Slutade där vid 18 så det blev en heldag. Trodde att Lilly skulle saknat mig & bli glad när jag kom hem men det spelade tydligen ingen roll att jag varit borta så länge. Inte som när hennes pappa är borta kan jag säga. Då frågar hon efter honom hela tiden & blir verkligen överlycklig när han kommer hem. Pappas flicka eller vad? =)

Onsdag: Igår hade jag tänk gå till Konsum för att öva lite till på kassan & så men nu fick ju V hoppa in och jobba istället. Så jag & tjejerna var hemma själva. Léone vägrade somna på förmiddagen så från 7.20 till 13 var hon vaken men sen sov hon så gott så till 17 tiden. Under den tiden bakade jag & busen 4 satser med sockerkaka som blev en himla massa muffins. Hälfen vanliga sockerkaksmuffins & hälften choklad. Gick även in till blomsterbutiken med 10 av varje så dom skulle ha något gott till fikat =) Måste ju visa att man tycker om att vara där & att man tänker på dom. När pappan i huset kommit hem & maten var uppäten var det dags för våra lilla tjejer att bada lite ihop. Lily vill verkligen att Léone ska vara med & bada vilket är så sött =)

Dom senaste 2 nätterna har vi även tagit bort Lillys natt nattetid & det gått över förväntan tycker jag. Visst har hon ju varit lite ledsen när hon märkt att nappen inte längre finns men efter ett par minuter somnar hon om för att sova hela natten. Superskönt att det gått så otroligt bra tycker jag.

Sen har vi även börjat potträna lite mera då vi märker att Lilly gärna vill gå på pottan & inte gärna har blöja på sig. Så igår köra dom & jag på från 12 tiden till 18 med endast trosor istället för blöja. Och under den tiden så hände det 3 små olycker men hon knep ihop när hon märkte att det blev blött så det kom lite kiss på pottan med. Tänk vad stor hon blir våran tjej. Just nu har hon blöja på sig men vi får se om vi kör utan idag med eller om det får bli en dag med idag =)

Nej nu måste jag sysselsätta våran lilla tjej här hemma då hon hatar att bara ligga ner. Måste ju hända saker hela tiden ju =) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling