Svar på mini frågestunden

Jag hade ju en liten mini frågestund här om dagen som jag tänkte ta & svara på nu =)

Anonym:Hur kom ni fram till namnen Lilly och Leoné? Tycker de är jätte fina. :) Vad har Lilly fått för rutiner? När sover äter hon osv. Är du utbildad till något speciellt, eller vad vill du utbilda dig till om du inte går jobb och så, har inte följt dig så länge, så nu är jag lite nyfiken. :)

Svar: Ja att det blev just dom 2 namnen var en slump kan jag säga. Innan vi blev gravida hade vi 2 helt andra tjejnamn på listan som var nästintill spikade. Och dom 2 namnen var Jasmine & Natacha. Men någon vecka innan vi skulle iväg på UL fick jag helt plöstigt upp namnet Lilly i huvudet & kunde verkligen inte släppa det. Berättade det genast för maken som även han blev helt såld. När vi sen fick veta att det var en tjej i magen så känndes det som ödet att just det namnet kom upp för hon är verkligen en lliten Lilly. Sen är det konstigt nog precis samma ska en Léones namn. Vi gick igenom en massa listor & så men hitade inget som var perfekt. Helt plötsligt en dag kom hennes namn upp i huvudet på mig & det var helt klart att det skulle vara en Léone om det skulle bli en tjej =) Så det har helt klart varit någon som fått fram dessa namn i mitt huvud för dom varit just en "sån". Ödet helt enkelt =)

Lillys rutinen då. HHon her en hel del man är inte omöjlig på att flytta lite på dom. Men hon vill gärna att dom ska finnas & följas =) Så här kommer hennes rutiner:

Vaknar någonstan mellan 7-8 på morgonen
Äter sedan frukost i vardagsrummet då vi myser ihop på soffan
Lunch brukar jag se till att ha klar vid 11-11.30 så hon slipper vänra allt för länge mellan målen
Mellis brukar hon vilja ha någonstans mellan 14-15 för då brukar man märka att blodsockret är ner i botten
Kvällmaten brukar bli runt 18 tiden. Ibland redan klockan 17 men aldrig senare än 19!
SSen går fröken & lägger sig runt 19-20 beroende på när hon åt mat & hur mycket vi hittat på under dagen.

Lilly sover aldrig dagtid om vi inte åker in till Uppsala eller så man nu för tiden brukar hon även kunna hålla sig vaken den timme det tar för oss att åka dit så hon har till 99% ställt in sin middagslur nu sen några månader tillbaka men det är inte mig emot  då hon tar all sin sömn nattetid istället=)

Jag har ingen färdig utbilding men har hoppat av undersöterska 2 gånger. Båda var under det andra året. Första gången var då min mormor dog & hela min värld rasade ihop & jag klarade inte av att gå till skolan. Behövde verkligen en paus för allt då & hoppade därför av. Sedan kände jag att jag ville pröva på det igen & började då andra året i en annan skola men det var helt enklet inte för mig så jag hoppade av igen. Inte det bästa val man gjort men så är det. Jag är därimot presonlig assistent & har även jobbat som vikarie på ett äldreboende så jag har en titel som är vårdbiträde iaf =) Alltid något. Men när jag ska gå tillbaka till jobbet en dag så vill jag pröva på något helt annat faktiskt. Gärna jobba i tex butik eller i ett bageri =) Älskar att baka & ångrar min idag att jag inte gick hotell/resturang istället för vård man det finns ju alltid tid att plugga senare då jag fortfarande är ung =) Så vad jag hamnar sen blir ett litet äventyr.

Anonym: Hur kom det sig att du började blogga? Hur fick du reda på att du var gravid, både med Lilly och leoné? :)

Svar: Oj vad svårt. Jag har ju bloggat i snart 4 år så det känns otroligt svårt att komma på varför jag började. Vet att jag läste en hel del bloggar innan jag startade själv. Men jag tänkte att det kanske var någon som skulle vilja läsa hur en nybliven fru på endast 19 år hade det tror jag =) Och nu har jag ju som sagt bloggar i snart 4 år & det är jag otorligt glad över =) Och i dagsläget verkar det ju som det finns några där ute som tycker att det finns något att läsa här inne =)

Både Lilly & Léone har varit planerade underverk så det har alltid varit väntat att det skulle bli ett pluss på stickan. Så vi har helt enkelt bara väntat på ett plus båda gångerna=)

Hoppas att ni tyckte att svaren har varit bra & är det något annat ni under över nu när ni fått veta lite mer om mig är det bara att fråga på. Jag svara mer än gärna på dom =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling