Ny vecka

Hej
Nu vecka & nya tag. Idag gick hela familjen Röjerås upp samtidigt fast det var V´s tur att ta henne. Men jag kunde inte somna om så jag gick upp jag med. Så nu försöker jag förgäves lura honom att gå upp med Lilly imorgon med =)

Jaha, vad har vi gjort idag då? Vi har plockat & fixat lite här hemma. Något som man måste göra minst en gång om dagen när man har en liten i huset kan jag säga er. Sen har jag dammsugit hela huset vilket känns underbart. Våsran hund lossar stora mängder hår varje dag så dom rummen lillan kryper i dammsugs varje dag men idag kände jag att det var dags för resten av huset att känna vreden av den fruktade snabeldraken =)

Sen visade våran lilla tjej att hon verkligen inte är liten idag. V var ute & skottade av altanen & jag var tvungen att kissa. Vi har en grind ut till hallen där toaletten &trappen är & den är alltid stängd men jag struntade i att stänga både den & toadörren är jag kissade den här gången & bus var snabb med att krypa till trappen. Jag kissade så snabbt jag bara kunde & flög på henne så hon inte skulle ramla ner. Tyckte att hon kunde få pröva att klättra lite i trappen så jag stod bakom henne & höll lite försiktigt i henne medans hon snabbt & superlätt kröp upp för trappen. Hjälp. Hur kan man ha en sån stor tjej redan liksom. Var det inte nyss man hade henne på golvet & hon inte rörde sig en milimeter? Tyckte iaf det.

Har förresten tänkt på en sak idag. jag ångrar att jag börjde med minipillerna som jag hade. Om jag inte hade gjort det kanske min kropp hade mått bättre & jag kanske hade haft en liten i magen min igen. Men det är ju lätt att vara efterklok.


Nu:familjen annolunda.

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Denise - Ännu en mammablogg

sv: Jo förstår er, ni har väl försökt ett tag nu? Men den som väntar på något gott... Ja du vet :) Kram

2010-03-09 @ 08:30:50
URL: http://knoddenojag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling