13/3

Hej
jaha idag blir det melodifestivals final då. Vilken/vilka hejar ni på? Jag gillar Erik & Olas låtar men jag vet inte om någon av dom går vidare tyvärr. Men hoppas kan man ju. Gillar även Darins. Men vi får se vem som vinner. Vill dock inte att Anna,Peter eller Andreas ska vinna. Gillar inte deras låtar alls. Nej slut pratat om det nu.

Idag har jag äntligen kommit iväg & solat lite. Skönt. Behövs ju som sagt. Ska försöka gå dit några gånger till innan vi ska iväg i slutet av maj. För annars bränner väl jag upp mig som bara den. Fast ja<g gör jag säker endå. Är expert på det. Speciellt axlarna. Menmen.

Just nu har jag en potatisgratäng i ugnen & kotletter & marinad i kylen. Ska bli riktigt gott. Till efterätt ska jag äta chokladpuddig.Fy vad gott! Vet inte hur länge sen jag åt det. Blev helt sjukt sugen på det tidigare idag så det slank ner en förpackning när vi var i affären. Sen slank även en ny förpackning hårfärg ner. Blev samma som förra gången. Gillade den rätt så mycket så det fick bli den igen då. Mitt hår har blivit så dassigt igen så jag behöver verkligen färga det igen. Och sen ska jag göra slingor när jag har klippt mig på onsdag med =) Kommer klippa av en hel del kan jag avslöja på engång. Blir snabbt trött på mitt hår så det ska bli skönt med något nytt. Och det känns även rätt att slänga i lite slingor sen då det är vårkänslor i luften =)

Nej nu måste jag kolla till gratängen. Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling