Svar på fråga

Jag fick en liten fråga ifrån en anonym som jag tänkte ta & svara på här på bloggen.

Anonym:
Jag bara måste fråga, varför ska du göra en könsUL när du ändå ska få snart? De spelar väl ingen roll om de är en pojke eller flicka, så länge barnet är friskt?! eller har jag fel? 

Svar: Vi kommer göra ett könsUL pga hur våran upplevelse på RUL var. Vi fick en sån otroligt otrevlig kvinna som gjorde det & vi kunde inte riktigt njuta som vi gjorde på vårat med Lilly. Ett UL ska ju vara en helt underbar upplevelse & jag kan helt ärligt säga att jag bara vill gråta när jag tänker på hur hemsk denna kvinna var emot oss & förstörde våran dag. Jag har skrivit om vårat RUL i ett tidigare inlägg med där det går att läsa lite om våra tankar.

För oss är såklart huvudsaken att den lilla i magen mår bra. Det är ju allas tankar. Jag vill ju ha både en pojke & en flicka till så jag blir helt överlycklig över könet på den lilla i magen. Så det är verkligen inte därför utan helt enkelt pga att vi vill ha en ny chans att få ett UL som vi kan ha underbara tankar om & inte dom hemska som vi har med det vi gjorde på akademiska i Uppsala. Tyvärr får vi inte åka på något UL till i Uppsala & måste därför åka till Stockholm & gå på just ett könsUL. Sen i efterhand känns det faktiskt som ett bra beslut då V´s mormor & morfar får följa med & se sitt barnbarns barn i magen. Dom gjorde aldrig ett UL med sina 2 barn så det här blir deras första.

Sen är det här otroligt sent in i graviditeten för att göra ett könsUL & det vet vi. Men läkaren som gör detta dit vi ska hade tyvärr semester när vi bestämde oss för att vi ville göra ett till för att få känna den där underbara känslan men får när man ser sitt barn. Och när han kom tillbaka så började V jobba igen så det här var den "enda chansen" vi hade. Så därför blev det sent. För även vi tycker att det blev väldigt tätt inpå BF datumet. Jag menar,vi har bara 12 veckor kvar nu & det går ju så himla fort så vi ligger snart där med en liten en igen =)

Sen pratade jag även med min BM om detta & hon tycker att det är ett bra beslut att vi åker iväg på ett UL till då jag ju tyvärr inte växer så bra med SF-måttet så hon kan vid det nästa BM besöket, den 6/9 få redan på hur bebisen ligger till med tillväxt så hon kanske inte behöver skicka iväg mig på ett tillväxt UL eller om hon behöver det.

Hoppas att ni förstår att vi faktiskt hade kunnat vänta på att veta könet OM vårat RUL hade varit trevligt. Men nu är ju tyvärr detta inte fallet & det har blivit på detta sätt. Så nu behöver ni inte tro att vi är helt fixerade vid att få ett av könen på den lilla i magen eller att vi är några tokiga människor som verkligen måste veta vad det är innan det föds så vi kan älska det mera. För vi älskar detta barn så otroligt mycket så ord inte kan beskriva.

För er som varit med riktigt länge vet ni att vi faktiskt trodde att Lilly var en liten William till 100% men oj vad fel vi hade =) Och ni har ju säkert märkt att vi är otrroligt lyckligt lottade som har våran lilla tjej hos oss?

Så nu  vet ni =)


Kommentarer
Postat av: Ann

Hej hej..

Jag är en ganska ny läsare och tycker att du har en urgullig blog.

Är inte den som brukar kommentera men nu måste jag bara...Fy F** för kärringar som är trötta på sina jobb...fattar dom inte vad dom ställer till med när dom har en dålig dag. Det FÅR bara inte hända i ett sånt yrke. Tänk om du skulle fått henne när du kommer in och ska föda. Hujeda mej!!

Bra val tycker jag att göra om det. Jag och min sambo valde att ta reda på könet och vi tyckte det var jättemysigt att veta...men höll det hemligt för alla andra. Det var bara våran sak. Det är ok om man inte vill heller., upp till var och en. Puss och kram till dej och lycka till!!

2010-08-30 @ 19:53:56

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling