Oj, vad hände?

Hallå.
Idag var det dags för föräldrargruppen igen. Hade det jättemysig, alla mammor & Victor =) Haha, nej men det är jättekul att han vill vara med på träffarna fast han vet att han är ensam kille.

Jag vet inte riktigt vad som har hänt. Mär vi hade vart på föräldrarträffen så ringde våran mäklare. Han hade visat vårat hus för ett par spekulanter (han märkte nämligen att våran garageport inte var låst & tog sig tydligen friheten att ta in främmande människor i vårat hus utan våran tillåtelse) & heöt plötsligt har vi ett bud på huset. Inte så mycket som vore drömmen men ett bud som vi nog ska ta. Känns som vi inte har så mycket val. Men nu är själva poängen att dom vill flytta in 1/10 alltså om 8 dagar! Hur ska det här gå? Vi har ju ingenstans att ta vägen just nu. Vart ska vi sova & var ska vi ha alla våra saker? Hur blir det för Lilly att hamna någonstans "bara så länge", & våra djur då?! Ska träffa mäklaren imorgon & prata lite. Får försöka att lägga låga bud på husen som finns i våla nu & hoppas att någon är snäll nog & nappar. Annars kommer vi vara "hemlösa" & vi kommer på min 21-års dag (15/10) inte kunna träffa några för att äta lite tårta.

ONT I HUVUDET! 


Kommentarer
Postat av: Malin Torbjörnsdotter

Hej hopp!Här kommer en hälsning från en gammal klasskamrat och de norrländska skogarna. Hörde av mor min för ett tag sen att du blivit mamma - GRATTIS! Vilken skitsöt liten unge! Och lik dig också! Hoppas att allt är bara bra med dig och familjen. KRAM

2009-09-24 @ 00:15:18
URL: http://torbjoernsdotter.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling