Kom igen!

Skrev detta inlägg igår då jag jättegärna ville vea vilka som läser min blogg & va ni tycker mm. Men inte ett enda inlägg har jag fått. Tycker det är lite tråkigt faktiskt. Har varit 26 besökere idag men inget alls har jag fått. Inte på flera dagar faktiskt. Så kom igen & kommentera! Älskar att komma in på bloggen & se kommentarer från er!

Vem är du som sitter på andra sida skärmen & läser min lilla blogg? Antalet unika besökare ökar nästan vare dag & det skulle vara otroligt kul att veta vem som är intresserad av mitt liv =) Vad heter du, ålder, egen blogg, hur hittade du hit, barn eller ej, vad är roligast/bäst att läsa om & vad saknar ni?

Så vem är du? 

Kramar!


Kommentarer
Postat av: Matilda

Jag läser din blogg, namn o blogg syns ju redan :) Jag tycker det är jätte kul att läsa om Lilly och er förståss, och sen att se alla bilder på Lilly, hon är så söt! :) Jag fick nog reda på bloggen genom Sanne tror jag :)

2009-11-14 @ 10:54:27
URL: http://tildagson.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag läser din blogg! Hittade hit genom bilddagboken, min yngsta är i samma ålder som Lilly. Är nog inne varje dag och kikar :-) Fortsätt som nu!

2009-11-14 @ 12:05:54
URL: http://mamzter.wordpress.com/
Postat av: Kusin vitamin, Hanna

Klart att jag läser din blogg, och jag älskar den :)

2009-11-18 @ 20:16:15
Postat av: Sanne

Jag läser såklart :)

2009-11-18 @ 22:35:29
URL: http://sannelovesjoel.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Jag hittade hit tack vare http://mamzter.wordpress.com/. Har läst din förlossningsberättelse. Ja, vad gör man inte för de små liven. Jag hade värkar i 30 timmar. Fast jag drack.. :) Men åt inte och sov inte. Men åh vad det är värt allt!! ha det fint och nu hamnar din blogg under favoriter, såsom mamzter! Ha det toppen! // Eva

2009-11-21 @ 07:14:44
URL: http://evottpevott.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling