Liselotte svarar:

Fick en kommentar idag från -
vad åt du för p-piller när du hade blödningsproblem? och vad äter du nu?

Svar:
Jag åt mini-pillerna Cerazette när jag hade mina blödningsproblem. Slutade ta dom samma dag som jag pratade med läkaren. Just nu äter jag inga piller då jag tar ett avbrott för att låta kroppen vila upp sig från alla täta blödningar & för att fylla på med en massa järn.

Fick min mens kort tid efter det att jag slutat med pillerna nu & då var det 7 dagar efter det att den andra hade slutat så jag hoppas att det var den sista på några veckor iaf. Men jag vet ju inte heller. Det kan ju ta ett tag för kroppen att återhämta sig från allt det här med så det kanske fortsätter ett tag till.

Och sen måste jag även tilllägga att dom här pillerna inte passade min kropp. Det innebär absolut inte att dom är dåliga eller så. Dom funkar säker jättebra för andra men inte för mig. Men dom gav ju iaf ett skydd mot graviditet så dom gjorde ju sitt jobb.

Tänkte även ta & säga vilka andra preventivmedel jag har haft. Från julen 02 till julen 04 åt jag p-pillerna Yasmine 28 vilket funkade jättebra & jag gillade dom. Från julen 04 till julen 07 hade jag en p-stav insatt i armen vilken funkade jättebra det med. På dom 3 åren hade jag kanske mens 5 gånger så det var lite skillnad mot vad jag har haft nu. Från julen 07 till början av maj 08 hade jag p-pillerna Cilest 28 vilket jag under dom få månaderna funkade bra. Sen blev jag befruktad 17 juli 08 & började sedan med mini-pillerna 17 juni 09. Under hela min tid med preventivmedel har jag tyckt bäst om staven. Fast jag fick otroliga humörssvängningar någon månad precis efter att jag satte in den men det försvann fort.

Hoppas att jag har varit till någon hjälp. Har ni mer frågor är det bara att fråga på. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling