Bröllopsdagen!!!!

Hallå.
Ja,jag lovade ju att jag skulle berätta våran historia så här kommer den. Första mötet: På hösten 2002 träffades jag & victor på ungdomsgården här hemma i Östervåla. Jag hade varit ute & rökt (ja,jag gorde det innan jag blev tillsammans med V) & kom in i hallen. Där tyckte jag att en kompis satt med ryggen emot mig så jag tänkte, va f*n, jag hoppar i hans knä & överraskar honom. Sagt & gjort det var bara det att det inte var min kompis som satt i fotöljen utan min blivande pojkvän, Victor. Jag började så klart skratta & V satt som ett fån & visste inte vad han skulle tro. Skrattandes presenterande jag min & fick ett vackert namn tillbaka, Victor. Var kärlek vid första ögonkastet.Vi träffades så ofta vi kunde & en kväll frågade V om någon ville ha Pommes som han köpt. Jag var snabb & svarade ja men jag hade en liten baktanke. Jag satte in halva pommesen i V`s mun & tog sedan resten med min mun. Man skulle kunna kalla det "den första kyssen" men vi var ju inte tillsammans helt då så vi struntade i det. Sedan flöt allt på. Victor hälsade på hemma hos mig med moppen (jag var ju bara 13 & han 15år). Vi vill alltid vara på samma ställe. När vi blev tillsammans: Vi blev tillsammans den 15/10 2002. På min födelsedag. Jag fick min första mobil & ringde på en gång upp min kompis som hade V`s nummer & tog det så klart. Sen började SMS´andet & "poff" så var vi ett par. Helt klart den bästa presenten på denna planet. Sen dess har det bara varit vi.

Första kyssen:
Ja,den var på en fest någon vecka senare. Man kanske tycker att det var konstigt att vi inte kysst varandra tidigare men vi hade aldrig varit ensamma innan,visseligen var vi ju inte ensamma den här kvällen heller. Jag hade taigt 2 öl men mina vänner många fler. Jag satt i Victors knä & dom häll på att fjanta sig som dom brukade. Dom satt & tjatade på att vi aldrig kysstes någon gång. Jag & V kollade på varandra & bara gjorde det. Kan säga att det blev rätt så tyst ett tag i rummet. Var en helt underbar kyss kan jag tillägga.

Förlovningen:
Vi förlovade oss 24/12 2005. Det hela började med att Victor frågade min en dag om jag ville förlova mig, bara så där. Eller ja, min bror & V hade varit in och kollat ringar tillsammans en dag & när dom kom hem frågade jag vad dom gjort & V svarade att han kollat på ringar. Jag förstod på en gång. Han sa att han tyckte att vi skulle förlova oss på julafton då hela hans släckt skulle vara tillsammans. Eller ja,inte hela men på hans mammas sida iaf. Sagt & gjort. Vi fixade ringarna & dagen innan julafton kl 00.00 berättade vi för dom att vi förlova oss. Alla blev så klart jätteglada. Jag ringde sedan mina föräldrar & berättade & dom blev så klart jätteglada dom med. Dagen efter gick telefonerna varma då vi fixad med annons i tidningen någon vecka innan. Alla ringde & frågade: Har ni förlovat er, gud vr härligt.

Bröllopet:
070707 kl 12.30 var den underbarar dagen då vi blev man & hustru. Jag hade en jättestor & fin klännign & V had en kostym med små turkosa räder i då bröllopet skulle gå i vitt & turkost. Buketterna var vita rosor & grönt i. Och med turkost band i med. Dom som var med i själva tåget var: Mikaela Eriksson som är min barndoms kompis sen 12 år tillbaka då. 13 nu. Hon bodde granne med mig i ca 1år innan dom flyttade till Dalarna men vi har hållt banden. Hon var min tärna. Sen var det min syster, Catrin Pettersson(som jag hette förr) som var 13 år då. Hon var näbb. Johan Larsson, V´s kompis som var bestman. Och sen var det min pappa Mikael Eriksson (mamma & pappa är inte gifta) som "gav bort mig". Var en helt underbar sermoni som var på ca 45minuter. Victors "ingifta" moster sjöng. Hon sjöng: Idag är det bara vi två & from this moment. Jättevacket. Innan bröllopte gjorde jag även bort mig lite för prästen då jag svor utanför kyrkan när han stod där men det bjuder jag på. När prästen hade vigt oss frågade hn mig lite snyggt, Jag kommer inte riktigt ihåg vad du hette nu. Vad var det? Och jag svarade snabbt: RÖJERÅS! Det var första gången jag sa det. Helt underbart! Festen efter var i Kanikebogården, ett ställe där jag varit mycket som lite då det låg nära mamma & pappa. Vi var 65 persomer på festen som var perfekt. Allt var så mysig & alla pratade med varandra. Tårtan var en prinsesstårta med vit marsipan & små rosor på. Det var jordgubbsfyllnig i den. Maten var kallskuret. lite rostbiff,kassler & så. Potatis sallad & sallad till det. Ville inte han någon mastigt då vi vigdes . Vi dansade vår första dans till I will always love you vilket bara var & är sant. Bröllopsnatten spenderades så klart på hotell. Nej, nu har jag skrivit så mycket så ingen vill nog läsa mer så jag slänger in bilder så får ni se allt istället.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Du som skriver heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ser bara jag)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0 Design by Sanne Holling